Pages

Saturday, 25 June 2016

MAJLIS PENGURUSAN PELAJAR BAHARU KOLEJ MATRIKULASI KEDAH


assalamualaikum dan salam sejahtera

LAST UPDATE PASAL KMK MUNGKIN HAHAH

 2 JUN 2016- kesemua Pembantu Fasilitator mendaftarkan diri di kolej, tapi tidak saya haha, saya daftar 3 jun pagi buta sebelum subuh imsak pun tak masuk lagi hahah.. ya lahh 2 jun i've got interview dekat University Malaya haha, alang-II dah keluar dari langkawi kan so biarlah keluar lama sikit.. al kisahnya dulu tak mohon pun nak jadi PF ni.. tapi last minute dapat offer haha so grab it lahh... bila lagi nak dapat berbakti pada kolej kan... hahah

so PF mendaftarkan diri bebrapa hari awal ahha ya lahh nak kena buat segala mak nenek macam nak sambut raya haha.. kami semua PF ni bertungkus lumus lah pasang banting pasang banner cat tiang packing t-shirt college buat susun atur, penanda arah, untuk pastikan semua jalan lancar sebab menteri pendidikan malaysia nak datang so semua kena perfect lah kan haha

so semuanya berjalan dengan lancar even ada PF yang kena maki denga parent pun still kami lemparkan senyuman haha walaupun hari tu puasa kedua tapi semuanya ok.. even banyak kerahan tenaga dibuat im still fell ok and tak exhausted namatey pun.. mungkin sebab adanya sahabat yang tersayang kot hahah, mungkin jugak sebab psychology kan.. kita senang buat kerja dengan orang yang kita kenal rapat dan sayang kan haha so far it was new experience for me and it was good for me to keep it as sweet moments for us seketul sahabat haha.. susah kan untuk kita nak gather after habis matric kan haha so dengan aktiviti kolej jugaklah kita dapat bersatu balik..






our adik bongsu dalam seketul sahabat haha

hampa mesti tak kenal aku sangatkan budak-II oiii haha tapi aku kenal hampa ahahahha.. ya lahh aku ni duduk belakang tadbir buat kerja simpan data and record hampa semua lah ahahha 

our team dengan fasilitator 


acah lambung motar garduation day lah kononya hahah 
haish sayang hampa semua 

errr tak cukup ahli ni.. haha 

yeahh muka happy sebab esok boleh balik hahahahahha 

97% dari seketul sahabat adalah lagi 3% yang tak join hahaha

nadd please lah jangan comel sangat haha 



1st ramadhan tanpa keluarga nasib ada keluarga tak kandung ni hahahha dapatjugak ubati kerinduan ahahah lawak jugak kami lah manusia last balik kolej sebab teksi tak hado hahah dah lah nak beli air 4 jam tu pun lama hahahha 


tera nak sampai ke pagar pun letih reja selfie tak henti-II hahah 

haaa ya lah depa ni geng pendaftaran aku dengan afif ja tercampak dekat cenderamata hahah lan salam menteri di excited and aku cakap tak kisah ahahah 

ada taklimat so PF duduk belakang main phone ja lah 

haaa ni setiap malam ada post mortem haha kadang kadang berlarutan sampai lewat malam hahah and tengoklah eye bag lan teruk dah hahah 

so ni lah jejaka jejaka yang duk ragaih merat tempat untuk pasang segala banner banting.. cat tiang urut student hahah tak boleh blah paan haha ajk kecemasan hahah student tu lenguh p urut hahahah hang memang terbaik lah paan ni baru PF terbaik hahah


last night dekat kmk so dapatlah sijil dari kmk dan majlis berbuka puasa dekat dewan banquet.. tapikan aku tertanya-tanya sapa yang simpan meja bulat pasemua tu haahh hahaha 
ok caption ni special sikit hahha actually kan.. malam tu aku dah tau yang hampa semua nak buat surprise nih ahhaha come on lah.. aku dah buat benda alah ni dah banyak orang dah hahaha so nak buat dekat tok dalang memang tak kena lahh hahaha alasan pulak ntah papa... since nailah excited ajak buka puasa sama sama dekat aman aku dah boleh agak hahha and last night kita kat kmk perangai hampa semua mencurigakan and suddenly ajak lepak kafe B tetengah malam buta hahahahhahah kononya kawan nik nak mai lah bagaikan hahaha , anyway aku appreciate sangat apa yang hampa semua buat dekat aku hahaha  rasa sodih pulak hahah thank you gaiss sebab dah cipta satu kenangan manis yang akan aku simpan sampai bila-II


"JASAD KITA AKAN TERPISAH TAPI JANGAN HATI KITA  BERPISAH"
LOVE SEKETUL SAHABAT


No comments:

Post a Comment