Pages

Saturday, 25 June 2016

AKU SAYANG HANG TAPI BUKAN GAY

assalamualaikum dan salam sejahtera

HI.. yaaa.. entry kali ni mungkin emotional sikit.. entah dah tak tau dak luah dekat sapa lagi... luah dalam blog ja lahh..

for the first I know that he is a gay, hidup aku tak tentu arah hari tu, ya mungkin orang cakap aku busy body sebab duk risau pasal hidup dia, walaupun aku ni bukan lah baik sangat tapi aku risau sangat dekt dia , lepas dia declared kata "ya" dia gay , everyday aku nak damping dengan dia, saja-saja aku nak ajak dia makan sekali pergi mana-II sekali.. serius aku tak nak dia jadi macam mana dia yang lepas.. kalau boleh aku nak dia lupa dunia dia yang lalu and jadi normal .. serius aku cakap aku risau dekat dia sangat-II... apa yang dia dah buat memang tu tak boleh diterima akal..

bila dia  ada interview dekat mana-II otak aku dah risau  macam mana dia nanti, dia pernah cakap "once dah jatuh dalam lubang tu.. lubang tu sangat dalam and susah untuk keluar".. dia susah nak tinggalkan dunia LGBT ni.. so dia boleh bertindak di luar jangkaan... ya memang tak terjangka bahawa dia songsang haha nampak macam normal guy tapi hakikatnya hailah... ni pun salah perempuan jugaklah haishh suka mainkan perasaan lelaki..

aku pernah untuk tarik perhatian dia untuk suka aku.. supaya dia tak terlalu jauh tersasar.. tapi apakan daya fizikal aku tak mampu tarik dia lebih lagi.. siap di FriendZone lagi.. hahahha tapi aku rasa dia tau yang aku cuba pikat dia hahahh lawak yang ni haha..

eh kawan kita dah langkah masuk UNI tak lama lagi.. aku pernah berharap untuk nak stay dengan dia nanti haha tapi apakan daya haha dia langit aku awan haha tak lah jauh beza sangat haha ya mungkin rezeki hang di uni yang gempak nanti.. aku mungkin di humban ke mana ceruk nanti kan... entahlah kawan.. aku sendiri pun dah buntu.. aku hanya mampu doa sahajalah agar dia tak terlalu jauh tersasar dan buat perkara yang bukan-II...

dekat uni nanti jaga diri baik-II jangan nak wild sangat haha.. aku rasa aku takkan text dia dengan kerap dah kot nanti.. dia pun bukannya suka sangat orang duk busy body pasal hidup dia hahah..

huuu... tenang lah sikit bila boleh luah dekat sini hahah nak p luah dekat puan Rohaidzan dah duduk jauh.. nak whatsapp tak best hahah apa apa pun untuk kawan aku good luck yaaa.. ingat sayang aku tak ubah seperti seorang abang yang sayanga dik dia walaupun hang kenal dunia dulu sebelum aku hahah

No comments:

Post a Comment