Pages

Sunday, 8 May 2016

AL KISAHNYA THROWBACK BERSAMA LECTURER MATRIC

assalamualaikum dan salam sejahtera
HELLO HELLO HELLO


HAAA ni lah lecturer math tutorial K1S3T4A PUAN ANIS TURMIDI.. masa first masuk yaa allah serius bapak muka dia haha takut pulak tengok... lepas tu dulu aku selalu dapat mark yang rendah untuk quiz hahaha so kenalah sikit bahan dengan puan and then puan cakap AIZAT bila lah nak berubah markah asyik 4 atau 5 ja nih hahahahhahaha sorry puan saya memang kenot go lah dengan math ni hahaha... apa apa pun puan still the best hahah apa saya tak faham puan terang dengan baik sekali hahah and moment saya tak leh lupa puan gelak sorang2 dekat depan sambil menoleh ke arah kami dan berkata... haishh rasa nak simbah ayaq ja kat muka masing-II sebab masing-II senyap jaaa hahaha puan memang terbaik lahhh.. hahaha 

MISS FAZLINA- HAHAH humm okk yaa saya banyak kutuk miss wahahah bukan kutuk apa pun suara miss serius comel macam mickey mouse club house... suaranya kecil dan lantang hahah apa apa pun miss memang bersemangat dalam kuliah untuk mengajar hahah... even miss suka ketuk saya dalam kuliah kann sebba suka buat fomula sendiri tapi tu semua sweet moments to remember lahhh... bila lagi kan lecturer nak gurau-II dengan student kan.. hahahaha... 


  

PUAN ZAINAB- lecturer dinamika hahahah dalam bnayak-II masa kan subjek dinamika saya paling suka hahah puan selalu share macam-II dalam kelas cerita yang nu yang ni.. verita pasal cerekerama hari sabtu lahh haha puan comel sangat hahahaha... puan memang sempoi puan hahaha nanti bila-II saya free saya p jumpa puan lagi bagi video untuk sesi pnp puan yaa.. hahaha 

SIR SYAKIR- lecturer Bio YANG paling famous hahaha antara lecturer yang paling sempoi dan santai dan terbaik hahahahahah... sir sangat memahami student sir kan hahah dan i love ur life vision wuuu.. I hope that u will achieve what u want sir... sesi pengajaran sir memang terbaik saya suka hahah i don't know why tapi sir ajar tu terus masuk lekat kat kepala hahahah balik just revised sikit wuuu ahhaha mantera apa sir baca ni haaa hahahaha.... apa apa pun thanks A LOT to sir syakir sebab dah banyak naikkan gred bio dalam KMK hahha syabas dan tahniah hahahah and sir good luck for ur PHD 

PAPA ASH- lecturer paling Havoc dan mostly budak K1S3T4 akan suka bila papa cakap it's movie time wuuu heavennya paa.. bila papa cakap macam tu ahhaha kami ni dah lah stress dari pagi so bila papa suruh tengok movie wahh heavennya tak terkata wahahahhah tapikan tapikan bila papa mengajar kann wuuuu isi tu ada tapi berulang berulang berulang berulang sampai habis masa hahah...  anyway papa i've got high bnd 3 for MUET MARCH SESSION with aggregate 175 huhuhu almost band 4 papa hahah thank a lot for u advice and traine us to talk fluently and confident when talking... and I will remember ur words 'buffalow jump into the river' haha thats really refer to me for muet for november sessions hahah any way papa thanks a lot paa... 

PUAN MARIAM- lecturer tutorial for the rest of our matric programme hahah puan memang baik haha sangat baik puan haishh kadang-II saya pulak nak marah untuk student-II yang kaki ponteng tu haha puan baik sangat hahah.. and sorry jugak dekat puan sebab jarang jumpa puan dekat cubic heheheheh saya rasa bio ni boleh bawak just kena baca.. so jarang lah jumpa puan hahahahahah and puan thanks a lot sebab selalu buat simulasi dalam kelas supaya bagi kami semua faham apa yang puan ajar puan sangat hebat.. saya sayang puan... 

ampunkan patik tuanku si puteri gunung ledang.. haha akhirnya terkantoi jugak yang saya selalu tiru suara miss kan hahah comel lahh miss hahah sampai terngiang-II LAhh... hahah anyway miss dah maafkan saya kann kannn kann.. kita kan geng... ahhaha 

No comments:

Post a Comment