Pages

Wednesday, 27 April 2016

TAMATNYA RIWAYAT SEBAGAI MATRIC STUDENT

assalamualaikum dan salam sejahtera

HELLO HELLO HELLO

HAI.. entry kali ni nak share pasal tamatnya riwayat saya sebagai budak matric hahah alhamdulillah syukur akhirnya dapat juga tamatkan pengajian di sini hahahah. banyak pengalaman pahit manis yang saya dapat.. even saya punya result tak lah sebegitu gempak di matric sekurang-kurangnya saya bersyukur sebab matric dah banyak ubah saya hahah...

masa leaving day tu saya pergi jumpa mama tiri yang paling saya yang haha kaunselor kmk puan Rohaidzan. dia baik sangat hahah and dia pun dah nak tinggalkan kmk dah haha... masa duk bercakap sembang-II tu.. saya nampak air mata tenang dia alohh puan jangan sedih.. puan saya dah la tak mau teriyak nih... ehemm cuba control macho lahh ...


















HAAA... nampak tu yang sedang potong kek tu lahh haha sapa-II berani kacau Aizat adnan memnag mati lah hang kena lempang dengan mak tiri angkat aku hahah . rasanya dengan Puan Rohaidzan kot yang paling saya rapat dekat KMK hahah...
saya bercita-cita nak jadi macam puan jugak hahha nak jadi superhero untuk bimbing kanak-II matric yang sesat ni hahah. akhir kata saya dekat puan ... saya sayang puan sangat-II seperti mana bumi mengelilingi matahari tanpa henti... hahah muah ciked..





see.. hahahah officially graduated from kedah matriculation college.. haha depa cakap aku nampak lebih macam dekan bila pakai robe ni wakakak . kepada kawan-II yang medoakan kejayaan sebagai dekan suatu hari nanti saya ameenkan yaa hahah semoga makbul doa rakan-II yaaa.. dan saya masih ingat janji saya kalau saya jadi dekan satu hari nanti reunion kelas kita saya sponsored di LANGKAWI wuuu hahah

sekian sahaja coretan pada petang ni nak upload banyak lagi gambar tapi ya allah line dia slow yang amat haha

semoga ketemu lagi..