Pages

Tuesday, 2 February 2016

TRIP KMK--->LANGKAWI

assalamualaikum dan salam sejahtera

HELLO HELLO HELLO

Hai okeyh malam ni nak story sikit my first trip dengan kawan-kawan eh salah bukan kawan tapi ketul-ketul sahabat hahah.. ahahha so.. kami punya trip ni adalah ke langkawi masa cuti sempenan hari keputeraan sultan kedah haha kami ambil peluang cuti 3  hari ni untuk lepak dekat langkawi haha actually depa ja lah mai bercuti haha saya balik kampung halaman lah yaaa hahah


Ni masa first first sampai kat langkawi haha dua orang yang sedang berpelukan ni bukannya gay hahha tapi roomate yang sangat sweet hahah lebih kurang macam ayah dan anak dah hahaha 

yang ni agak biadap sebab depa semua terlepas keluar awal and selfie tanpa aku hurhhh 

1st day kami punya prorgam adalah ke island hoping hahah. penat aku pujuk nik dengan lan untuk p jugak island hoping ni hahah 


okeyh ni moment paling sweet di mana lan lebih tinggi dari syafiq haha

setibanya kami di tasik dayang bunting 

ni lah ketul-ketul sahabat yang saya cakapkan tu hahha 

jilake hahahah pakai baju putih terdedah habis aurat  haha




nampakkan dia tulis apa beras basah hahah so lepas balik yang tak hitam sangat meer dengan nik ja sebab dua dua ni ada genetik kucing kot haha sebab takut dengan air hahha 


aku tak ada niat untuk buat tarian mak yong di tengah2 pantai yang panas ni hahhah 

our 1st day telah kami piringkan untuk dijadikan kenangan 

2nd day.. sky cab haha ya ya ya aku tau tak cukup manusia kan hahahah aku tinggalkan beberapa ketul ni untuk menikmati keindahan langkawi dari sudut pandangan atas haha manakala lagi dua ketul tu aku bawa p beli belah hahha 

bergembiralah mereka di atas sana haha

ehemmm hahah k no comment

Add caption



salah satu pasangan yang sukar difahami.. nak kata bercinta dak nak kata kawan dak nak kata musuh dah nak kata sahabat dak hahah serius hubungan depa dua ni seram sangat hahah 

ni malam ke 3 di langkawi so masa ni birthday K.A and nik decide sponsore kek and kami semu collect duit untuk buat steamboat haha and ibu ada sponsored sedikit satay haha demi menunaikan hajat nik yang mengidam di awal usia ni haha 

see hahah sampai tak habis makan malam tu hahha 

yang ni 3rd day kami p tanjung rhu untuk snap-II picturessss kat sini hahha serius tempat ni sangat cantik haha


ANA - MADET 

ANA- AIZAT 

ANA - NAILAH 

ANA - NIK 

ANA - DING

ANA - SYAFIQ 

ANA- DET DOT

ACAH MODEL 
ANA -  KHAIRUL AFIF


PUTERI SIAM DARI BAWAH TANAH 

NAILAH nampak penat kesian haha 

yes bila ada nya tanda kegembiraan dan kanak-kanak yang riang ria ni maknanya dah nak sampai ke penghujung rancangan hahaha

trip langkawi done..!!!


so basically bermulanya perkenalan dengan ketul-ketul ni dari PRD haha kami start rapat bila ada program prd.. haha and kami punya realtionship tak sampai sini and aktiviti kami tak  juga buat dekat luar since dalam kmk pun kami buat aktiviti antaranya yang paling famous jogging baymax haaha , picnic, main frisbee , study group... ni antara aktiviti yang selalu kami buat sama-sama hahah entahlah weyh..  kelmarin aku ada baca statement kat ig di mana dia kata msa awal-awal kita study ni kan bonding antra kita ni sangat kuat sampai buat video maker and put some of friendship song as background music untuk nak tunjuk kata friends relationship goals hahah and then bila dah habis study nak cakap pun awkward... I hope that takkan jadi dekat kita semua okeyh... aku tak banyak kawan dalam dunia ni haha aku harap sangat hampa takkan lupakan aku okeyh.. haha

so our next trip nak ke negeri che siti wan kembang pulakkan lepas final exam semester 2 ni kan haha harap semua menjadi yaaa.. and for those yang confirm se confirm confirm nya sila serahkan duit untuk booking flight yaa hahaha

ok lah bye ketul-ketul sekalian... sayangnya aku pada hampa semua hanya ALLAH ja dapat menilainya muah ciked