Pages

Tuesday, 1 December 2015

THAILAND SHORT TRIP

Assalamualaikum dan salam sejahtera

HELLO HELLO HELLO

SO hari ni punya story short trip ke thailand or more specific HAT YAI hahah so dalam tahun  ni sahaja dah banyak kali ke hat yai atas urusan pekerjaan.... bukan meniaga ayam nahhh haha kita kerja halal ok hahah,, sebenarnya p thailand just untuk beli barang sahaja.. well orang langkawi kan haruslah p shopping barang meniaga dekat hat yai hahah sambil-II tu boleh lah fefeling bercuti kan hahah

dekat thailand ni cuaca dia lain sikit hahah... panas dia tu lain macam sikit huhhh... berpeluh-peluh masa berjalan walhal tak dak jauh mana pun jalan hahah... tapi kan antara moment yang paling best adalah naik tuk tuk... sebab selalu kena tipu dengan pak cik driver tu kahkahkah hamek kau nak sangat speaking english kan hahha dari 2 hengget sorang kan dah kena 5 hengget sorang hahah my sis boleh lah cakap sikit2 dalam bahasa thai tapi basic language jaa lah hahahah.. tapi kan tapi kan.. antara benda kedua yang paling aku suka p thailand adalah beli pulut ayam masa dekat border.. haha ayam dia perhh sedap gilaa... nala punya besaq hahahha

so I hope lah nanti dapat pergi lagi thailand tapi kalau p dengan kawan-II lagi best kot wahaha hotel pun murah so kawan kawan marilah kita buat vacation ke thailand jom hahah hahha

The only one beloved  sister

masa ni dekat bazaar.. apa ke nama ntah singgah  makan dulu dekat sini hahah tempat yang sama masa 1st trip dengan the other gegirl masa awal tahun dulu kitaorang holiday bersama-sama  hahha serius makanan dia sedap gila and depa pandai cakap melayu weyhh habaq teh ais pun depa tau nah hahhaha

perut sudah kenyang so kita buat kerja hahah masa ni tengah cari bekas-bekas air yang unique.. untuk balik jual nanti hahahhaha

signboard ni tak dak motif pun  kononya nak acah diri tu sebagai photographer lah konon hahahha 

haa yang belakang ni kak aten hahahah dia kawan setempat kerja hahahah dia sudi untuk menenmani kami berdua untuk beli barang dekat hat yai and kesian pulak tak pasai2 nak kena pikul kami punya barang yang teramat banyak tu hahha

kalau diteliti dengan jelas cer tengok wayang letrik diorang.. tak ke nampak berselirat hahha kalau akulah sebagai TNB mau menangis aku nak cari wayar mana satu hahah

keta ni unique hahha kat malaysia tak nampak pun lagi ahahhaha ka aku yang buta perkembangan automobil ahahahah tapi ni secara tak sengaja ja dia masuk sini hahhaha

apa apa pun saya harap sangat suatu hari nanti dapatlah pergi travel tempat jauh-jauh ibarat kata orang jauh perjalanan luas pemandangan  hahah k lah byee.. nak sambung bermimpi hahaha