Pages

Sunday, 29 November 2015

CRUSHING

Assalamualaikum dan salam sejahtera

HELLO HELLO HELLO ......

gaisss... hahah ok hari ni nak cerita pasal CRUSH hahahha.. humm semua tau kan CRUSH tu apakan hahahah dia ni spesies gula yang enak dimakan begitu sahaja hahhaha ehh hahaha ok serius..

ya ALLAH bila ternampak ja muka dia perhh rasa macam nak masa ni berhenti buat beberapa jam hahha ouh setelah stalk FB dia INSTA dia hurmmm.. mampu tengok jaa lahh... nak add friend malu hahahaha... boleh kata hampir tiap2 hari berjumpa tapi tak bertegur sapa just senyum senyum gitu jaa hahah adoii.. bila lah nak ada kekuatan supaya dapat tegur dia hahaha.. *mukasedih*
bila ternampak sahaja wajah dia perhh rasa macam tenang semacam jaa... rasa macam nak hug hug ehh haha tak boleh...... tak bolehhh.... kang ada yang kena kecam nanti  hahahaha

rasanya dah hampir sebulan aku duk crushing dekat dia hahaha kalau terserempak ja kan selalu perlahankan langkah dan berharap dia datang dan tegur hai.. hahah (mimpi) erhhh please lahh tegur lah tegur lah saya.. hahaha saya suka awak.. hahah eh eh eh eh... bila muka awak terpampang di mata saya saya rasa hati saya dah macam taman botani dekat selangor dah hahah..... huuu.. susah kan bila asyik duk crushing jaa hahahahaha....

kalau saya dapat bagi bunga ros ni dekat awak confirm romantik gila ehh hahah sawan bab* lahh malam ni hahha yang ni saja ja nak tunjuk koleksi foto foto menarik dalam handphone hahah k lah bye bye bye

No comments:

Post a Comment