Pages

Saturday, 28 November 2015

PROGRAM PRD 2ND SEMESTER 1ST WEEK

Assalamualaikum dan salam sejahtera

HELLO HELLO HELLO
hai gaisss hahah ok sekarang matric dah pun start 2nd semester wahahahah berhadapan dengan dunia yang lagi mencabar hahahahah 1st week masuk dah pun ada aktiviti oleh PRD hahahah
1st = karnival kerjaya...
karnival ni telah membantu banyak pelajar matrikulasi yang still terumbang ambing nak pilih courses untuk bachelor nanti.. di sini kami telah menjemput beberapa buah UNIVERSITI AWAM untuk membuat promosi di matrikulasi kedah dan prd yang telah menjayakan program ini dengan memastikan setiap universiti dapat membuat promosi dengan sempurna hahahah so hadik hadik yang nak join matric nanti tu joinlah PRD  nanti hahahha

2nd = lawatan ke USM hahha ni lah satu program yang sangat ditunggu tunggu.. hahah al maklum lah tak pernah pergi penang ahahahha masa pergi penang haritu pun p sat jaaa.. beli reference book hahah so masa p ni kitaorang lawat dua kampus 1st kampus nibong tebal iaitu fakulti kejuruteraan haha memang jauh tersasar dik non oii dari cita2 abam ahhaha tapi best gila sambutan perhh terharu lahhh hahha, USM nibong tebal banyak dikelilingi oleh pokok pokok nan hijau hahahha , ada jugaklah cita-cita nak persue studies dekat USM hahahah 1st sebab senang nak balik langkawi hahah short flight jaaa hahhaha and usm penang dekat dengan airport haha ok fakulti kedua kita orang pergi ke usm penang dekat pulau... kita lawat fakulti farmasi... andd sedikit oppsss.. hahah bangunan dia nampak buruk hahahha and sambutan pun tak best sangat hahahhahah.... and adaMr Hoo sorang ja buat talk tentang pharmacy hahha di tu humm hensem jugak tapi punchline dia kadang2 tak sampai hahah entah singgah ke mana hahah k lah penat jari menaip so nak share sedikit gambar lawatan ke usm ,....






















what i can said that PRD IS SUPER DUPER AWESOME hahahaha kalau lah ada yang duk selalu homesick tuh moh ler join PRD ni hahah serius dengan join PRD kita boleh generate banyak kawan kat sini hahah  and yang paling best kita orang lah pakar untuk mengahbiskan duit kolej hahahha and.. sometimes dapat makan free weyhh hahha opss hahha budak matric memang pantang dengaq makan free haha well nak jimatkan duit yang GOV bagi Rm 250 sebulan tu kan HAHAHA k lah bye bye bye....

No comments:

Post a Comment