Pages

Tuesday, 1 December 2015

THAILAND SHORT TRIP

Assalamualaikum dan salam sejahtera

HELLO HELLO HELLO

SO hari ni punya story short trip ke thailand or more specific HAT YAI hahah so dalam tahun  ni sahaja dah banyak kali ke hat yai atas urusan pekerjaan.... bukan meniaga ayam nahhh haha kita kerja halal ok hahah,, sebenarnya p thailand just untuk beli barang sahaja.. well orang langkawi kan haruslah p shopping barang meniaga dekat hat yai hahah sambil-II tu boleh lah fefeling bercuti kan hahah

dekat thailand ni cuaca dia lain sikit hahah... panas dia tu lain macam sikit huhhh... berpeluh-peluh masa berjalan walhal tak dak jauh mana pun jalan hahah... tapi kan antara moment yang paling best adalah naik tuk tuk... sebab selalu kena tipu dengan pak cik driver tu kahkahkah hamek kau nak sangat speaking english kan hahha dari 2 hengget sorang kan dah kena 5 hengget sorang hahah my sis boleh lah cakap sikit2 dalam bahasa thai tapi basic language jaa lah hahahah.. tapi kan tapi kan.. antara benda kedua yang paling aku suka p thailand adalah beli pulut ayam masa dekat border.. haha ayam dia perhh sedap gilaa... nala punya besaq hahahha

so I hope lah nanti dapat pergi lagi thailand tapi kalau p dengan kawan-II lagi best kot wahaha hotel pun murah so kawan kawan marilah kita buat vacation ke thailand jom hahah hahha

The only one beloved  sister

masa ni dekat bazaar.. apa ke nama ntah singgah  makan dulu dekat sini hahah tempat yang sama masa 1st trip dengan the other gegirl masa awal tahun dulu kitaorang holiday bersama-sama  hahha serius makanan dia sedap gila and depa pandai cakap melayu weyhh habaq teh ais pun depa tau nah hahhaha

perut sudah kenyang so kita buat kerja hahah masa ni tengah cari bekas-bekas air yang unique.. untuk balik jual nanti hahahhaha

signboard ni tak dak motif pun  kononya nak acah diri tu sebagai photographer lah konon hahahha 

haa yang belakang ni kak aten hahahah dia kawan setempat kerja hahahah dia sudi untuk menenmani kami berdua untuk beli barang dekat hat yai and kesian pulak tak pasai2 nak kena pikul kami punya barang yang teramat banyak tu hahha

kalau diteliti dengan jelas cer tengok wayang letrik diorang.. tak ke nampak berselirat hahha kalau akulah sebagai TNB mau menangis aku nak cari wayar mana satu hahah

keta ni unique hahha kat malaysia tak nampak pun lagi ahahhaha ka aku yang buta perkembangan automobil ahahahah tapi ni secara tak sengaja ja dia masuk sini hahhaha

apa apa pun saya harap sangat suatu hari nanti dapatlah pergi travel tempat jauh-jauh ibarat kata orang jauh perjalanan luas pemandangan  hahah k lah byee.. nak sambung bermimpi hahaha


Sunday, 29 November 2015

SHORT TRIP LGK TO PEN

Assalamualaikum dan salam sejahtera

HELLO HELLO HELLO

NAK CERITA SIKIT pasal my 1st trip ke penang hahah SO objektif utama dia adalah nak p beli reference book untuk matriculation sem 2 hahahaha.. ramai kawan aku cakap mengada-ngada p sampai ke penang semata2 nak beli reference book walhal dekat sungai petani bercambah hahahha... ok 1st sekali sungai petani abah saya tak tau nak pusing kot mana and dia memakan masa yang lama dari langkawi ke sungai petani... so kita orang dua decide untuk gunakan khidmat air asia untuk ke penang hahha kerja gila sedikit hahah pergi pagi balik petang hahahah

 hahah saya decide untuk buat web check in siap siap hahah lagi pun tak ada luggage untuk di check in ala- ala bagpackers gitu hahahah so total price pergi balik untuk flight +-  200 untuk dua orang lah hahahha












OK haaa nin diaaa.. my sweet babah hahahha so short trip ni kami p dua orang jaa hahahha terharu pun ada dekat abah hahahah... so ni masa dekat langkawi international airport sebelum berlepas haha and yang lawaknyaaa.... duration dia sangat pendek hahha bila dah take off.. and sampi altitud yang stabil cabin crew tolak trolley gabak depa tu nak jual jajan lahh hahahha tapi tak dak sapa nak beli kot hahahha lepas tu tolah balik kedepan and dah get ready untuk landing hahahah kelakar hahha






huhh.. pemandangan di udara tersangat sangat tenang... serius saya suka langit dan awan..













selepas ke tanmark book store di pulau tikus kami dua decide nak ke padang kotaaa..
HAAA ni masa di padamg kota penang waktu ni hangat lit lit hahah panas lepas solat zohor and on the way cari teksi nak ke airport balik hahah
anddd.. this is... passembor padang kota hahha and harga dia sangat menanjatkan kami dua hahha RM 35.00 nahaaiiii... terkejut gila babeng hahahhahahahaaah last lah aku makan... and bukan kita dua orang ja terkejut ada satu couple dekat belakang kita orang pun terkejut hahha kalau lah aku punyai keberanian yang sangat tinggi aku dah p ambil gambar muka dia yang terkejut tu hahahah so u gaiss nak makan dekat padang kota ni mungkin kena act like mamak kot baru dapat murah hahahahhah



ABC hahah indah rupa dari rasa hahhaha tak sedap nora bagi taik bintang dekat mamak tu.... bahan2 yang hadoo.. macam dah basi.... huhhh...*muka marah sangat*













                                                               
lepas ja mentekedarah dekat padang kota yang hadoo tu kami decide untuk terus ke airport walaupun flight masih lambat lagi hahahhaha so kami pun makan lash ice cream mc flurry dekat MC D any way hahaha abah suka sangat makan ice cream hahah masa 1st sampai padang kota pun dia laja ice cream jugak ahahahaha memang dua beranak ni kuat mentekedarah hahah ok mentekedarah tu maknanya makan yaaa hahahha

haaa ni lah ice cream yang abah belanja masa dekat padang kota tu hahah harga dia RM 2.00 PERHH sedap gilaaa hahahhahaha lama tak makan ice cream macam ni hahahha patut di cuba yaa hahaha
masa ni rasa sedih pun adaa... huuu.. abah banyak berkorban demi anak diaa. nihh.. tapi anak dia nihh tak da pun nak balas jasa dengan keputusan yang cemerlang dah lah spm pun ,menghampakan ... abah sanggup luangkan masa dengan anak lelaki dia yang sorang ni mai sampai ke penang dan spent banyak masa dan wang untuk anak dia nihh hu.. srius terharu.. and sedih hahah 




bye Penang and hello THAILAND...



CRUSHING

Assalamualaikum dan salam sejahtera

HELLO HELLO HELLO ......

gaisss... hahah ok hari ni nak cerita pasal CRUSH hahahha.. humm semua tau kan CRUSH tu apakan hahahah dia ni spesies gula yang enak dimakan begitu sahaja hahhaha ehh hahaha ok serius..

ya ALLAH bila ternampak ja muka dia perhh rasa macam nak masa ni berhenti buat beberapa jam hahha ouh setelah stalk FB dia INSTA dia hurmmm.. mampu tengok jaa lahh... nak add friend malu hahahaha... boleh kata hampir tiap2 hari berjumpa tapi tak bertegur sapa just senyum senyum gitu jaa hahah adoii.. bila lah nak ada kekuatan supaya dapat tegur dia hahaha.. *mukasedih*
bila ternampak sahaja wajah dia perhh rasa macam tenang semacam jaa... rasa macam nak hug hug ehh haha tak boleh...... tak bolehhh.... kang ada yang kena kecam nanti  hahahaha

rasanya dah hampir sebulan aku duk crushing dekat dia hahaha kalau terserempak ja kan selalu perlahankan langkah dan berharap dia datang dan tegur hai.. hahah (mimpi) erhhh please lahh tegur lah tegur lah saya.. hahaha saya suka awak.. hahah eh eh eh eh... bila muka awak terpampang di mata saya saya rasa hati saya dah macam taman botani dekat selangor dah hahah..... huuu.. susah kan bila asyik duk crushing jaa hahahahaha....

kalau saya dapat bagi bunga ros ni dekat awak confirm romantik gila ehh hahah sawan bab* lahh malam ni hahha yang ni saja ja nak tunjuk koleksi foto foto menarik dalam handphone hahah k lah bye bye bye

Saturday, 28 November 2015

PROGRAM PRD 2ND SEMESTER 1ST WEEK

Assalamualaikum dan salam sejahtera

HELLO HELLO HELLO
hai gaisss hahah ok sekarang matric dah pun start 2nd semester wahahahah berhadapan dengan dunia yang lagi mencabar hahahahah 1st week masuk dah pun ada aktiviti oleh PRD hahahah
1st = karnival kerjaya...
karnival ni telah membantu banyak pelajar matrikulasi yang still terumbang ambing nak pilih courses untuk bachelor nanti.. di sini kami telah menjemput beberapa buah UNIVERSITI AWAM untuk membuat promosi di matrikulasi kedah dan prd yang telah menjayakan program ini dengan memastikan setiap universiti dapat membuat promosi dengan sempurna hahahah so hadik hadik yang nak join matric nanti tu joinlah PRD  nanti hahahha

2nd = lawatan ke USM hahha ni lah satu program yang sangat ditunggu tunggu.. hahah al maklum lah tak pernah pergi penang ahahahha masa pergi penang haritu pun p sat jaaa.. beli reference book hahah so masa p ni kitaorang lawat dua kampus 1st kampus nibong tebal iaitu fakulti kejuruteraan haha memang jauh tersasar dik non oii dari cita2 abam ahhaha tapi best gila sambutan perhh terharu lahhh hahha, USM nibong tebal banyak dikelilingi oleh pokok pokok nan hijau hahahha , ada jugaklah cita-cita nak persue studies dekat USM hahahah 1st sebab senang nak balik langkawi hahah short flight jaaa hahhaha and usm penang dekat dengan airport haha ok fakulti kedua kita orang pergi ke usm penang dekat pulau... kita lawat fakulti farmasi... andd sedikit oppsss.. hahah bangunan dia nampak buruk hahahha and sambutan pun tak best sangat hahahhahah.... and adaMr Hoo sorang ja buat talk tentang pharmacy hahha di tu humm hensem jugak tapi punchline dia kadang2 tak sampai hahah entah singgah ke mana hahah k lah penat jari menaip so nak share sedikit gambar lawatan ke usm ,....






















what i can said that PRD IS SUPER DUPER AWESOME hahahaha kalau lah ada yang duk selalu homesick tuh moh ler join PRD ni hahah serius dengan join PRD kita boleh generate banyak kawan kat sini hahah  and yang paling best kita orang lah pakar untuk mengahbiskan duit kolej hahahha and.. sometimes dapat makan free weyhh hahha opss hahha budak matric memang pantang dengaq makan free haha well nak jimatkan duit yang GOV bagi Rm 250 sebulan tu kan HAHAHA k lah bye bye bye....

Tuesday, 17 November 2015

LELAKI

Assalamualaikum dan salam sejahtera

HELLO HELLO HELLO..!!!!


LELAKI 

Wahai LELAKI ..... Ingatlah,
Engkau Khalifah Suatu Hari Nanti,
Bukan Beban Tapi Anugerah Menanti,
Tetapi Pesan Pada Dir,i 
Jadilah LELAKI Sejati, 
Bukan Islam Pada Sehari,
Tetapi Ingat Esok Akan Mati, 

Bukan Hendak Memerli ,
Tapi Itu Adalah Realiti ,
Supaya Engkau Bangkit Dari Mimpi ,
Menyebah Kepada Ilahi ,
Supaya Diri Tenang Di Hati ,

Wahai LELAKI Percaya Pada Diri, 
Belum Terlambat Merombak Diri ,
Sebelum Mati........
Percaya Pada Diri ,
Engkau Khalifah Yang Dinanti,
Buat Insan Rusuk Kiri ,
Tetapkan Iman Di Hati, 
Nescaya Kebahagaiaan Menanti,

Nukilan Aizat Adnan
16/10/2015 

PEMBIMBING RAKAN DINAMIK

Assalamualaikum dan salam sejahtera

hello hello hello..!!!

PRD HAAA APAKAH ITU PRD
PEMBIMBING RAKAN DINAMIK HAHAHAHA satu badan yang beriktiraf dikolej-II Matrikulasi yaaa.. haha
so macam mana nak apply PRD nih hahahahah bila dah masuk matrik nanti akan ada lah memo untuk suruh hampa hampa hampa hantar borang dulu kalau kaunselor rasa layak hampa hampa hampa akan dipanggil untuk interview hahahah
SAYA LULUS INTERVIEW HAHAH!!!

dan apakah peranan PRD ni.hahha membimbing rakan yang sesat..??? yess lebih kurang lah yaaa tapi tapi tapi buka yang sesat dalam hutan tuh.. hahahah dia ni satu badan act as mata mata kaunselor atau jambatan antara students dengan kaunselor... kami ahli prd tak ada kuasa untuk memberi kaunselling kamu cuma mampu menadah telinga mendengar luahan hati korang korang korang yang ada masalah ni dan berbincang untuk dapat jalan penyelesaian...

tapikan PRD ni banyak jugak buat aktiviti hahaha macam mempromosikan matrikulasi ni kepada pelajar sekolah menengah hahahha see best kann hahha kau boleh acah acah abang dan kakak kakka yang berdedikasi kononya walhal beza setahu ja pun hahahha





HELLO I AM THE PROJECT MANAGER 

PRD KMK THE BEST 

ACAH ACAH MOTIVATOR HAHAHAH

THANKS TO SMK MAHANG SBP KUBANG PASU
AND SMK SRI AMPANG 
































































SAYA KACAK HAHAH


JADI ni lah projek yang palin besar untuk sem satu dan saya nak ucapkan ribuan terima kasih kepada ahli PRD yang terlibat hahahahhahah serius best gila hahah 

 satu lagi ni nak tunjuk official prd punya t-shirt hahah cantik haha warna purple tapi kakak aku cakap macam baju orang oku huhhh sedih arhh hahaha 













































haaa ni 1st time kitaorang pakai iaitu pada  majlis perpisahan bersama kaunselor tersayang saya PUAN AZLINA ataupun roomate saya panggil dia sebagai DORAEMON haha sebab puan comel dan puan ketawa tu comel hahaha saya akan merindui ilai tawa puan lahhh.. huhuhu..

anyway inilah serba sedikit pasal PRD di kmk ni hahah so sem 2 ni PRD kmk akan busy sikit kot sebab banyak programm yang nak dibuat hahah hopefully semuanya diluluskan ameen hahaha 

SEBELUM KE MATRIKULASI

Assalamualaikum dan salam sejahtera
HELLO HELLO HELLO..!!!


POST yang lepas adalah pasal modul yang saya terambil tu hahah so sekarang nak cerita pasal pengalaman pahit getir perjuangan sebelum masuk ke matrik dan sampailah masuk ke matriks hahahah jadi tabahlah membaca yaaa

first sekali teringin sangat nak masuk matriks sebab matriks ni jalan pintas untuk buat degree kau stay situ setahun atau dua tahun kau dah boleh apply untuk degree hahahah gempak kann boleh pegang ijazah pada usia muda hahahah boleh kerja awal.. tapi semua tu aku rasa musnah when 1st intake tak dapat...... (muka sedih) hahahah gigih check guna my sms jawapan dia MAAF ANDA TIDAK BERJAYA..... tak puas hati check guna phone abah jawapan dia tetap sama hahahahah.. tak puas hati lagi balik check online hahahah and jawapan dia sangat mengejutkan haha tetap sama anda tidak berjaya haha so klik lah pada butang-II yang tertera untuk buat rayuan hahahah... hari tu rasa sedih lah jugak sebab mostly kawan-II lain semua dapat matrix and saya tak dapat... (muka sedih lagi)...

pada keesokan harinya keluarlah keputusan untuk program tingkatan enam hahahah and saya dapat tapi di KOLEJ SULTAN ABDUL HAMID haha sekolah kluster dik non oiii dapat pulak jurusan sains boleh mati tercekik abang hahahah so dengan banggannya tekan butang terima tapi dengan hasrat tak mau pergi haha teruk dak hahha sebab masa ni keputusan UPU tak keluar lagi so haraplah dapat UPU hahahahahaha....

bila tiba hari result UPU keluaq situasi yang sama berlaku masa nak check result matrix tu haha berkali-II check tapi tak berjaya.. sedih dik non oii... so dengan sebaknya terus tarik bagasi isi pakain.......... hahah choii bukan nak lari rumah hahahaha pack baju lah nak kena pergi kolej tu jugak hahhahaha buat form 6 hahah dah matrix dengan UNIVERSITY tak mau kita kan hahahha... so p lah daftar dekat kolej tu selepas beberapa hari orang dah mula orientasi... serius sekolah tu cantik gila haha kan sekolah inggeris uolsss.. mestilah cantik bangunan dia pun lawa.... haha tapi satu jaa................ asrama dia buruk...... satu dorm duduk 64 orang  wahh can u imagine that haha rasa macam peserta PLKN hahha (tak dapat pun ) hahah malam ni tidurku ditemani nyamuk nyamuk yang kejam hahha dahlah kipas jauh nauu tak kena pun... huhuhuhuhu... dan keesokan harinya i was made a decision to quit ASAP HAHA waktu duk orentasi otak ni ligat cari helah agar dapat quit dari situ jugak walau apa cara sekali pun hahahahhah

so dapat idea hahah so saya cakap saya dapat foundation unitar and i really really want it haha so diorang lepaskan hahhaa and pada masa tu jugak i Packing segala bantal cadar baju semua masukd alam bag and blah dari asrama tu hahaah masa tu rasa bebas sangat dapat keluar dari situ...

tapi..... lepas tu baru tersedar.... how about my future... dah tak ada institusi lain yang boleh p... ada swasta jaa tapi my mom tak bagi... di sangat sensitif dengan uni swasta.. hum.... and waktu ni tekanan perasaan mula menimpa-nimpa.. di mana semua kawan-II dah get ready untuk p daftar ke matrikulasi lah uitm lah... dan yang stay form 6 di sekolah lama pun ada.. serious rasa malu dan rasa bodoh sebba buat keputusan yang melulu.. waktu tu I WAS CRIED for several time yaa lahh my abah rasa sedih sebab anak dia keluar dari kolej yang memang bagus tu.. and saya rasa bersalah sangat and minta maaf dekat abah banyak kali sebab buat benda bodoh tu...

saya cuma ada satu sahaja harapan saya iaitu permohonan rayuan matrikulasi... saya harap sangat dapatlah memandangkan result saya  tak adalah teruk sangat.. hahahah.. so masa malam sebelum result tu keluar dah rasa nebes gila hahha gigih tunggu sampai 12 malam semata2 nak check keputusa tapi... tak keluar keluar,bangun pukul 3 pagi pun still tak ada pengumuman dari web KPM hu..... sedih hahhaha last sekali bila bangun buka dekat FB ada orang post kata dia dapat matrix and ada nampak dia share link so dengan pantasnya jari ini mengetik pada link itu ahahha and...... keputusanya


dan waktu tu saya berkata kita hanya mampu merancang ALLAH yang menentukan hahah ALLAH akan beri ganjaran bada hambanya yang bersabar dan saya yakin masa malam tu bahawa saya akan dapat matriks.... saya percaya pada rezeki ALLAH... dan perancangannya adalah yang terbaik buat saya.. waktu tu saya melompat dalam bilik dan pergi ketuk bilik ibu dan cakap saya dapat KMK hahah dekat dengan RUMAH TOK haha so my mom pun cakp bagus dan bersyukur sebab tidak dibaling jauh merantau hahha sebab anak terunya ni baru 1st time nak berjauhan dengannya hahhaha 

so adik adik kalau tak dapat mana mana institusi tu jangan sedih dan percaya ALLAH punya perancangan adalah yang terbaik untuk kita.. 

OPTIONS IN MATRICULATION PROGRAMS

Assalamualaikum dan salam sejahtera

hello hello hello..!!!
since sekarang I was on sem break hahahah so nak kongsikan sedikit life dekat matrix untuk bakal bakal matrikians wahh indah sungguh bahasa itu hahahahah
so sebelum tu let me introduce my college first


haaaa nin diaa KOLEJ MATRIKULASI KEDAH CHANGLUN.. masa first dapat tawaran ni melompat lah jugak sebab dapat matrik kedah sebab matrik ni dekat dengan kampung ibu hahahah so senang lah nak balik ke sana ke sini hahahah 

so dekat matrix kedah ni ada dua course iaitu sains dan akaun.... sains ada pecahan 3 modul iaitu 
MODUL 1= BIOLOGY, PHYSIC, CHEMISTRY MATHEMATICS
MODUL 2= PHYSIC CHEMISTRY MATHEMATICS SCIENCE COMPUTER 
MODUL 3 =BIOLOGY CHEMISTRY MATHEMATICS SCIENCE COMPUTER
AKAUN = BUSINESS MANAGEMENT, ACCOUNTS, ECONOMY, MATHEMATICS

MATH adalah berbeza bagi modul sains dan akaun ya adik adik sains punya details sikit dari akaun punya math hahah tapi still sama jaa tak usaha rasa susah hahah
ok so saya merupakan kategori yang ke 3 haha modul 3 pencinta biology hahha musuh utama fizik and usually budak modul 3 ni malas mengira haha selalunya tak semua ok  hahahaha 

masa dapat modul 3 ni terpikir jugak boleh ka aku bawa modul ni sampai habis sem hahahah sebab masa SPM dulu malas yang hamat hahahah jawab exam based on apa yang terlekat diotak sahaja nak mengulang kaji sendiri hummm memang dak lahhh hahahaha. Lepas exam Ujian Pertengahan Semester satu Perasaan cinta akan biology tu datang nya secara tiba-II membuak buak pulak rasa hahah serius BIOLOGY sangat Mudah hahhahah

CHEMISTRY err......................................................... Masa SPM hanya dapat lulus atas haha tau dak lulus atas tu apa...???  Donut weyhh Donut hahah so agak benci jugak pada chemistry nih and rasa dia macam complicated sangat sebab susah nak bayangkan lah.. how the orbitals can form from the atoms hahamacam mana saintis nampak dekat atom tu ada bentuk kelopak macam bunga haha tak dapat nak bayangkan sorry sorry hahahha... sebenarnya tak dalah susah sangat CHEMIST nih just baca lecturer note pun dah faham dah tapi perlukan sedikit masa untuk menguasai sesuatu topik hahahha  and please gaiss jangan terlalu harap apa lecturer bagi ok... sebab saya punya lecturer just baca balik notes yang ada dalam lecturer notes hahahah can u imagine dia ada dekat depan dengan microphone dan mouse untuk click click click hahahah my friend cakap dia main counter strike hahhahha ampun ya puan Samirah heheh saya tau puan bagus cuma puan tak mahir nak ajar secara reramai kann bila puan ajar personal ok jaa faham jaa hahah ... lecturer pun ada kegugupan jugak hahahah

MATHEMATICS huuuuuuuuuuu............ kepada budak biology macam saya agak normal untuk membenci subjek ini hahahhahahahahh dia punya soalan ya Allah COMPLICATED GILA ntah lahh lagu mana PSPM 1 nanti harap lulus lahhh...ehemm lulus tu C+ ke atas yaa  hahahahah serius Mathematics ni agak sukar bagi saya hahahahha sebab saya tak suka mengira...!!! tambahan malas yang hamat 
tapikan tapikan lecturer math saya selalu attack saya bila dalam kelas tutorial haha well  I am the only on sang teruna dalam kelas tutorial   tu hahaha . lupa nak cakap budak lelaki modul 3 tersangat sangat sikit bilanganya haha dalam kuliah sayatak sampai 20 orang pun lelaki hahahahah so tak mustahil engkau berseorangan dalam kelas tutorial hahah...  yes berbalik pada math tadi hahahah untuk math ni tak mau bagi komen banyak sangat lah just pesanan untuk ADIK ADIK SPM yang berhasrat nak ke matriks perkemaskan matematik tambahan yaaa....

SCIENCE COMPUTER  well hahahaha ehemm ... ahah ok subject ni agak senang nak score kalau kau bagi tumpuan dalam kuliah dan turtorial dan buat sikit latihan haha chapter pun tak banyak ada 4 chapter ja untuk satu sem haha simple hahahahah saya harapkan SC DENGAN BIOLOGY sahajalah untuk dapat A pun yang dua lagi tu huuu ntah lahh hahaha serius sanagat best science comp ni hahha dia belajar tentang technology yang sering kita guna sahaja haha so bagi penggemar technology tu memang kacang goreng kuda lah hahhahahaha...

based on survey lah yaaa kann hahah fizik ni agak sukar sedikit kepada sesiapa yang kurang mahir dalam matematik tambahan  hahah so kalau rasa goyah goyah tu baik elkkan yaa hahah tapi bagi yang memang cerdik pandai tu mohon teruskan perjuangan ambil fizik hahahah boleh jadi engineer nanti hahah . saya tengok roomate saya yang chinese tu haha macam nak gila bila tiba exam fizik hahahha stress yang hamat hahha tapi stress stress dia pun 4 flat ok untuk UJIAN PERTEGAHAN SEMESTER HAHAH katanya nak matilah jawab fizik hahaha tapi ok jaaaa kalau minat..... fizik matrix memang banyak pengiraan dan banyak melibatkan differentiation add math tulah hahaha...

so best of luck ok